Strekspiller Ellen Marie Folkvord har hjerte for Storhamar og har signert for to nye sesonger.

 

Pressemelding Hamar 26. februar 2018

 

Folkvord har i dag skrevet under på en kontrakt som binder henne til Storhamar fram til sommeren 2020. Hun kom til klubben i 2013. Det er viktig med kontinuitet i spillergruppa, og Ellen Marie Folkvord har vært en representant for dette de seneste årene. Sammen med Heidi Løke danner de eliteseriens beste strekspillerduo.

– Det er viktig for oss å få med Ellen videre. Hun har hatt en god stigning siden hun kom hit. Hun kjemper om plassen med verdens beste hver dag, men likevel har hun fått spille mye. Ellen går foran i treningsarbeidet og det er full innsats hele vegen, sier trener Arne Senstad.

Den trofaste spilleren har i tillegg til jobben i Storhamar også et bankende hjerte for travsporten. 27-åringen er også ansatt i anerkjente Stall Ottersen. Men det var først og fremst håndballen som fikk Folkvord til å bli på Hamar i minst to år til.

– Jeg har tro på den sportslige satsingen og vil være en del av det. Muligheten til å spille i Europa sammen med denne spillergruppa fristet veldig. Det er en veldig fin gjeng her nå, og det er bra mennesker som jobber i og rundt klubben, sier Ellen Marie Folkvord.
Folkvord kom til Storhamar fra Flint i 2013. Hun er tidligere juniorverdensmester- og europamester for Norge.

Hennes strekkollega Heidi Løke har igjen ett år av sin kontrakt med Storhamar.

 

For ytterligere kommentarer:

Ellen Marie Folkvord, tlf: 932 47 603

Trener Arne Senstad, tlf: 92081900

Styreleder Øystein Holtet, tlf: 90135935