Vi er fortsatt med i kampen om sølvmedaljene – Storhamar

Vi er fortsatt med i kampen om sølvmedaljene

I bortekampen mot Gjerpen i høst slet Storhamar seg til en knapp seier. Det ble også en slitekamp i Boligpartner Arena onsdag kveld, men begge poengene ble på Hamar og sølv er innen rekkevidde.

 

Heidi Løke og Storhamar satte i kampens første mål, men så tok Gjerpen over kommandoen de neste minuttene. Etter sju og et halvt minutt ledet Skiens-laget 5-3. Storhamar  fikk ikke kampen i sitt tempo, men kjempet seg opp i ledelsen igjen på stillingen 8-7 etter 18 minutter. Men Gjerpen beit seg fast samtidig som Storhamar sleit med uttellingsprosenten.  Lagene gikk til pause  med uavgjort.

Andre omgang startet også i samme tempo og litt lave intensitet som den første, men så klarte Storhamar å opparbeide seg en ledelse på tre mål (20-17). Gjerpen så seg nødt til å ta timeout knappe ti minutter ut i omgangen. Gjerpen hang seg likevel godt fast utover i omgangen. Med ti minutter igjen å spille tok Arne Senstad timeout på stillingen 28-24. Da sa Storhamar takk for følget og sikret seieren med en god sluttspurt.

Tonje Enkerud var god i første omgang og et godt samarbeid mellom Betina Riegelhuth og Heidi Løke i andre omgang var oppskriften på en deilig seier.

Drømmen om sølvmedalje lever fortsatt. Nå gjenstår to kamper mot Fredrikstad og Larvik.

Her er resultatene fra eliteserien.

 

Kampfakta

Storhamar-Gjerpen 32-28 (15-15)
Eliteserien håndball kvinner, 20. serierunde

Boligpartener Arena, onsdag 4. april 2018

Storhamars lag: Tone Wølner, Inga Presker – Kamilla Sundmoen 2, Malene Aambakk 1, Heidi Løke 7, Elise Skinnehaugen 6, Ellen Marie Folkvord 1, Hilde Egset, Tonje Enkerud 6, Mia Solberg Svele 2, Moa Amanda Fredriksson, Betina Riegelhuth 7, Martine Hovden, Aleksandra Zimny.

Toppscorer Gjerpen: Madeleine Østlund 6.

Utvisninger: Storhamar 2×2 min, Gjerpen 3×2 min.

Dommere: Guro Røen og Kjersti Arntsen

Storhamars beste: Tonje Enkerud

Gjerpens beste: Nathalie Hendrikse

Tilskuere: 1059