Kamilla Sundmoen i lykkelige omstendigheter.

 

Pressemelding Hamar 23. mai 2018

 

Storhamar Håndball Elites playmaker og daglige leder, Kamilla Sundmoen (32), er gravid.  Hun er nå tre måneder på veg. Dermed er hun uaktuell for spill den kommende sesongen.

Sundmoen har spillerkontrakt ut neste sesong, men det er usikkert om hun kommer tilbake på banen. Hun har en stor karriere bak seg og har vært Storhamars bærebjelke siden klubben rykket opp i eliteserien for første gang i 20017.

Sundmoen fortsetter derimot som klubbens daglige leder. Hun er  nå ansatt i en 50 prosent stilling.

– Jeg har vært til sjekk og alt står bra til. Jeg gleder meg over dette.  Jeg er også glad for at jeg skal jobbe i klubben og fortsatt være en del av miljøet. Jeg ser mange muligheter for denne klubben i framtida, sier Kamilla Sundmoen.

Hele Storhamar-familien gleder seg på Kamillas vegne.

For ytterligere kommentarer:

Kamilla Sundmoen tlf. 91771766

Trener Arne Senstad tlf. 92081900

Styreleder Øystein Holtet tlf. 90135935