For ett år siden la Stine Lidèn håndballskoene på hylla. Nå har målvakten besemt seg for å gjøre comeback.

 

Pressemelding Hamar 5. juni 2018

 

Målvakten har skrevet under på en kontrakt med Storhamar Håndball Elite som i første omgang varer fram til desember 2018.

Førstemålvakt Alma Hasanic Grizovic  er gravid. Hun har termin i månedskiftet juni/juli og vil være klar for spill igjen til høsten. I tillegg til de to nevnte er klubben fortsatt på utkikk etter en målvakt til.

Stine Lidèn la opp i fjor og i vinter fikk hun sønnen Jesper. Nå er hun klar for comeback.

– Jeg er avhengig av god støtte fra samboeren min, men tanke på Jesper. Da han ga klarsignal kjente jeg at det hadde vært morsomt å få en ordentlig avslutning på karrieren min. Jeg husker jo sist vi spilte e-cup, og hvor morsomt det var. Også hadde der vært veldig morsomt å spille sammen med Alma.  Det blir  hardt, men jeg er ihvertfall igang med trening og skal gjøre mitt beste for å bli klar til seriestart, sier Lidèn.

 

For ytterligere kommentarer:

Stine Lidèn – tlf. 41502666

Arne Senstad, trener – tlf. 92081900