Chana skremte Tertnes på Halloween – Storhamar
Chana Masson. Foto: Stian Bye Høgsveen

Chana skremte Tertnes på Halloween

Chana Masson slapp ikke inn mer enn  15 mål da Storhamar skremte bergenserne tomhendte hjem onsdag kveld.

Etter fire strake kamper mot Byåsen var det klart for kamp mot en annen gammel traver i eliteserien, Tertnes. Begge lag slet med å få ballen i mål de første minuttene. Storhamar var laget som først fikk hull på byllen etter knappe fem minutters spill. Tertnes tok likevel over taket i kampen.  Storhamars angrepsspill gikk for mye på tvers, og laget valgte dårlige løsninger i avslutningsøyeblikket. I motsatt ende pådro Heidi Løke seg to utvisninger på rappen, og Tertnes var foran med to mål etter halvspilt omgang. Etter utallige skuddmiss tok Arne Senstad timeout etter 18 minutter. Da var stillingen 3-5.  Storhamar klarte å komme seg opp igjen, men uttellingen var fortsatt for svak. Det samme gjaldt Tertnes og etter 25 minutters spill hadde Storhamar klart å komme seg ett mål foran (8-7). Storhamar banket inn ytterligere ett mål før pause, og kunne gå i garderoben med tomåls forsprang.

Skudduttellingen var heller ikke på topp i starten av andreomgang, men til alt hell sto Chana Masson godt i målet. Storhamar var i føringen på 12-9 ti minutter ut i omgangen. Like etter fikk Heidi Løke en uforståelig tominutter, og dermed rødt kort. Den ble påfulgt av en like uforståelig tominutter på Ellen Marie Folkvord. Dommerne var ikke populære i Boligpartner Arena denne onsdagskvelden. Storhamar-jentene klarte likevel å holde hodet kaldt, anført av kaptein Betina Riegelhuth. Med ti minutter igjen på tavla tok Tertnes timout på stillingen 16-12. Bergenserne fant derimot ingen knep mot Storhamar denne Halloween-kvelden. De gule og blå fikk dermed to deilige poeng i «godteribollen».

Neste hjemmekamp er NM-semifinale mot Fredrikstad onsdag 7. november. Skaff deg billett til den store begivenheten allerede nå. Kjøp HER!