Megaseier i årets siste seriekamp – Storhamar

Megaseier i årets siste seriekamp

Storhamar var fullstendig overlegne i årets siste seriekamp. Rælingen ble ydmyket og klarte bare å sette inn 11 mål.

Lagene fulgte hverandre i starten., men på stillingen 4-4 sa Storhamar tak for seg. Etter halvspilt omgang sto det 4-8 på måltavla. Da tok Rælingen timeout. Det hjalp lite. Storhamar scoret tre ganger på rad de neste fem minuttene før Rælingen brukte sin andre timeout.Det hjalp heller ikke stort. Et temposterkt Storhamar gikk til pause med en timålsledelse. Blant de mest toneangivende hos Storhamar i første omgang var Kristin Venn (bildet), som kontret inn mange flotte mål. Også målvakt Stine Liden sto en god omgang.

Storhamar startet andre omgang med fire mål på rappen og tvang Rælingen til sin siste timeout knappe tre minutter ut i omgangen (7-21). Storhamar løp inn ytterligere fire mål før Rælingen klarte å score mål (8-25). Spørsmålet resten av omgange var bare hvor stor seieren skulle bli. Storhamar vant til slutt 34-11

Dette var den siste eliteseriekampen før EM-pausen, men Storhamar spiller europacupkamp hjemme mot ungarske Erd søndag 18. oktober klokken 18.00. Storhamar tapte med ett mål i den første kampen og må vinne med to for å komme seg videre i EHF-cup. Kom og få med deg spenningen i hallen søndag kveld.

Rælingen – Storhamar 34-11 (7-17)