Da Anna sendte Storhamar i ledelsen var 45 svake minutter glemt – Storhamar
Anna Mortvedt var glad for fire scoringer og to poeng. Foto: Hege Skinnehaugen.

Da Anna sendte Storhamar i ledelsen var 45 svake minutter glemt

Oppsal rystet Storhamar i Opsal Arena onsdag kveld. Storhamar våknet ikke før halveis ut i andre omgang, men da bestemte de seg virkelig for å ta med begge poengene hjem.

Lagene fulgte hverandre tett i starten av kampen. Oppsal holdt overraskende følge med favorittene, mens Storhamar ikke fikk opp giret i verken forsvar eller angrep. Etter vel 18 minutter spill ledet Oppsal med 9-8 og Arne Senstad tok timeout. Det fikk absolutt ikke den virkningen han ønsket. Et sprikende forsvar og utallige tekniske feil i angrep gjorde at Oppsal suste i fra. Oslo-lagets spilleglede ga dem en ledelse på hele seks mål til pause. Da hadde Storhamar blant annet bommet på fire straffer.

Andreomgangen startet like fryktelig som den første sluttet. Dårlige skudd, tekniske feil, samt uinspirert forsvar- og keeperspill gjorde at Oppsal ledet med åtte mål før Storhamar virkelig våknet. Halveis ut i omgangen hadde ledelsen krympet til fire mål og Oppsal tok timeout. Da øynet de mange tilreisende tilskuerne fra Hamar et håp. Etter drøye 21 minutter hadde Storhamar skrudd opp tempoet og kjempet seg tilbake til uavgjort (25-25).  Oppsal tok en ny timeout da Anna Mortvedt sendte Storhamar opp i ledelsen (26-27) fem minutter før slutt. Da lyste det endelig glød og innsatsvilje av Storhamar-spillerne og man kunne se at de SKULLE ha med seg begge poengene hjem. Storhamar, anført av en frisk Anna Mortvedt, løp fra Oppsal i sluttminuttene og vant med seks mål.

Storhamar spilte uten Heidi Løke, Kristin Venn og Chana Masson.

Resultatene fra eliteserien kan du se HER!