Stohamar hadde ingen problemer med å slå Fana onsdag kveld.

 

Det nyopprykkede Bergens-laget har slått Larvik denne sesongen, men de klarte ikke å hamle opp med jentene fra Hamar. Fana hold følge til pause, men etterpå sa Storhamar takk for følget. Kristin Venn satte inn ni mål for Storhamar og ble kåret til banens beste.

 

Kampfakta

Storhamar-Fana 40-31 (20-18) 
10. serierunde Eliteserien håndball kvinner

Boligpartner Arena onsdag 23. januar 2019.

Storhamars lag: Stine Liden, Chana Masson – Gabriella Juhasz, Malene Aambakk 3, Heidi Løke 4, Elise Skinnehaugen 3, Ellen Marie Folkvord 4, Anna Feiring Ellingsen, Anna Mortvedt, Kristin Venn 9, Tonje Enkerud 4, Synne Fossheim,  Mia Svele, Betina Riegelhuth 11, Guro Nestaker 2.

Toppscorer Fana: Emilie Margrethe Hovden 8

Utvisninger: Storhamar 4×2 min, Fana ingen.

Dommere:  Jovana Dasic , Marte Marie Varlo

Storhamars beste: Kristin Venn

Fanas beste: Emilie Margrethe Hovden

Tilskuere:  611