Betina dundret inn seiersmålet. Vi er i KVARTFINALE i europacupen! – Storhamar

Betina dundret inn seiersmålet. Vi er i KVARTFINALE i europacupen!

Med seier ville Storhamar være klare for kvartfinalen i EHF-cup. I siste sekund dundret Betina Riegelhuth inn ballen som sikret seieren i tidenes mest spennende kamp i Boligpartner Arena.

Bietigheim startet klart best og spilte seg til klare sjanser i et sprikende Storhamar-forsvar som ikke klarte å lage brudd i spillet. Etter knappe ti minutter tok Arne Senstad timeout. Da ledet Bietigheim allerede med fem mål (3-8). Det bedret seg ikke. Da omgangen var halvspilt var stillingen 4-12. Men så vartet Stine Liden opp med et noen redninger og Storhamar satte inn fire mål på rad. Med bare fire mål bak øynet publikum håp igjen. Kampen jevnet seg ut mot slutten av omgangen og lagene gikk til pause med 12-16 på tavla.

Storhamar kom på banen i andre omgang og satte inn de to første målene. Dermed var det definitivt spenning i kampen igjen. Lagene fulgte hverandre tett de neste minuttene. Bietigheim tok timeout 12 minutter ut i omgangen. Da var de fortsatt foran med to mål, men Storhamar fått litt bedre tak på kampen., spesielt i forsvar. Drøye fire minutter senere hadde Storhamar kjempet seg til 22-22, og Bietigheim valgte å bruke sin siste timeout. Det ble en intens avslutning på kampen. Kristin Venn førte Storhamar opp i ledelsen for første gang i kampen da fem minutter gjensto (27-26). Bietigheim svarte med de to neste målene. Med 35 sekunder igjen var det Storhamar som hadde ballen, men med Bietigheim ett mål foran. Da tok Arne Senstad timeout. Tonje Enkerud satte inn mål akkurat som avtalt. Bietigheim fikk ballen, men ble blåst av for skritt. Storhamar kunne kontre med få sekunder igjen. Da dro Betina Riegelhuth fram slegga og sikret seieren.

Storhamar spilte uten skadede Heidi Løke, Moa Fredriksson og Gabriella Juhasz.