Storhamar surfet inn til seier mot Rælingen – Storhamar

Storhamar surfet inn til seier mot Rælingen

Etter europacupbragden mot Bietigheim var Storhamar tilbake til eliteseriehverdagen onsdag. Der ble det også to nye poeng.

Storhamar tok i mot bunnlaget Rælingen i Boligpartner Arena onsdag kveld. Gjestene fra Romerike startet best og ledet med to mål etter fire minutter, men Storhamar skjerpet konsentrasjonen og var i ledelsen etter 10 minutter. Arne Senstad tok timeout tre minutter senere. Storhamar var fortsatt foran med ett mål (6-5), men hadde gjort flere tekniske feil. Kampene fortsatte i samme spor med flere bomskudd og tekniske feil fra begge lag. Rælingen lå kun to mål bak (11-9) da de tok sin første timeout 22 minutter ut i kampen. Det ble ingen stor endring av kampbildet, men Storhamar opparbeidet seg en ledelse på fire mål til pause.

Storhamar ville vise at de er topplag og Rælingen et bunnlag. Større tempo og bedre konsentrasjon gjorde at de ledet 22-14 eter drøye sju minutter. Rælingen tok timeout, men det hjalp lite. Halvveis ut i omgangen var Storhamar ti mål foran. Da hadde Arne Senstad rullert på laget og gitt alle spilletid. Storhamar surfet inn til en enkel seier selv om de største stjernene, som Betina Riegelhuth og Tonje Enkerud, fikk hvile store deler av kampen.

Maren Gundersen gjorde comeback mot Rælingen og noterte seg for en scoring. Heidi Løke og Moa Fredriksson er fortsatt ute med skade og spilte ikke kampen.

Lørdag spiller Storhamar den siste gruppespillkampen i EHF-cup borte mot Esbjerg. Storhamar er allerede klare for kvartfinalen.