Tap i gruppefinalen, men nå venter kvartfinale i EHF-cup – Storhamar

Tap i gruppefinalen, men nå venter kvartfinale i EHF-cup

Storhamar og Team Esbjerg spilte uavgjort da de møttes på Hamar, men danskene tok begge poengene på hjemmebane lørdag ettermiddag.

Storhamar startet best og banket inn de tre første målene, men Esbjerg våknet etter hvert. Lagene fulgte hverandre tett i første omgang. Det skilte bare ett mål mellom lagene da pausesignalet gikk. Etter pausen var det Esbjerg som var mest på hugget. Tidlig i omgangen ledet de 18-12 før Storhamar våknet til igjen og spiste seg innpå til 19-17. Men danskene ville vise

Storhamar spilte uten skadede Gabriella Juhasz, Heidi Løke, Stine Lidén og Moa Amanda Fredriksson.

Esbjerg er med denne seieren gruppevinner, mens Storhamar endte på andreplass. Begge lag går til kvartfinalen i EHF-cup som spilles første og andre helg i mars. Trekningen av kvartfinalene er tirsdag 12. februar.

Team Esbjerg – Storhamar  25-20 (11-10)