Storhamars assistenttrener Eirik Haugdal blir hovedtrener i Fredrikstad neste sesong.

 

Eirik Haugdal har vært i Storhamar Håndball Elite siden 2015. Mandag ble han presentert som hovedtrener i Fredrikstad, som nå ligger på tredjeplass i Eliteserien. Han skal fullføre sesongen i Storhamar og starter i den nye jobben 1. juni. Her er hans egne ord om avgjørelsen:

– Jeg er veldig stolt og takknemlig over at jeg får muligheten som hovedtrener i Fredrikstad fra og med 1.6.2019.

– Det er samtidig svært vemodig å skulle dra fra jentene i Storhamar. En spillergruppe som jeg er ekstremt glad i, og som tok meg svært godt i mot for fire år siden. De har nok lært meg mer om å være trener, enn jeg har lært dem om å være spillere. Den forståelsen jeg har mottatt etter at valget ble offentliggjort gjør det mye enklere, men dette er virkelig en gjeng som jeg kommer til å savne den dagen jeg forlater klubben.

– Jeg må også takke Arne, uten ham hadde jeg aldri fått denne muligheten. Han satset på meg da han kom tilbake til Storhamar. Han tok meg under vingene, og jeg har lært enormt mye gjennom vårt samarbeid! Jeg hadde rett og slett aldri fått denne muligheten hvis ikke Arne hadde ringt den dagen i april.

– Nå er det fullt fokus på resten av sesongen i Storhamar, en sesong som allerede har vært fantastisk på mange måter! Nå smeller det ordentlig fremover, med kamper i eliteserien, kvartfinale i EHF cup og deretter sluttspill! Jeg gleder meg.

Storhamar takker Eirik Haugdal for den fantastiske innsaten han har lagt ned i klubben de siste årene, og ønsker han lykke til videre.