Storhamar fortsatt på sølvplass selv om det «bare» ble uavgjort mot Larvik – Storhamar
Betina Riegelhuth ble kampens toppscorer.

Storhamar fortsatt på sølvplass selv om det «bare» ble uavgjort mot Larvik

Storhamar hadde aldri slått Larvik i offisiell kamp da de dro til Vestfold onsdag kveld. Det skjedde ikke denne gangen heller, men ett viktig poeng ble med hjem.

Larvik scoret kampens første mål, men de tre neste var det Storhamar som banket inn. Larvik ville slippe taket og kom seg ajour på 3-3. Lagene fulgte hverandre tett de neste minuttene. Arne Senstad valgte å ta timeout snaut halveis ut i omgangen. Da ledet Storhamar med ett mål (6-7). Storhamar var to ganger oppe i en tremålsledelse de neste ti minuttene, men rotet vekk flere baller slik at Larvik kom seg inn i kampen igjen. Lagene kunne dermed gå til pause med uavgjort (14-14).

Larviks scoret andre omgangs første mål. Da hadde de ikke vært i ledelsen siden de scoret kampens første mål. Det ble intenst og jevnt utover i omgangen. Etter drøye kvarteret tok Arne Senstad sin andre timeout for kampen. Da var lagene likt på stillingen  24-24. Etter det fikk Storhamar litt mer tak på kampen og gikk opp i en to måls ledelse. De hadde sjansen til å øke til tre fem minutter før slutt, men rotet nok en gang bort muligheten. Larvik utlignet til 28-28 med et drøyt minutt igjen av kampen. Storhamar mistet ballen i det neste angrepet, men Chana Masson reddet Larviks neste sjanse. Da benyttet Storhamar sin siste timeout. Med 14 sekunder  igjen hadde Storhamar sjansen til å sette inn seiersmålet. Den sjansen rotet de også vekk. Dermed endte kampen uavgjort.

Heidi Løke, Moa Fredriksson, Stine Lidén og Gabriella Juhasz sto over kampen på grunn av skader.

Storhamar er fortsatt to poeng foran Larvik på tabellen og ligger på sølvplass i Eliteserien etter 14 runder.

Larvik HK – Storhamar 28-28 (14-14)