Storhamar er ute av EHF-cupen etter at Siofok vant 63-55 sammenlagt etter to kvartfinalekamper.

 

Storhamar lå sju mål bak etter første møte på Hamar forrige helg. Det så heller ikke bra ut etter første omgang i Ungarn søndag kveld. Storhamar scoret 15 mål, som er bra på en omgang, men slapp inn hele 23 mål. I andre omgang var det en tent Storhamar-gjeng som gikk på banen for å vise at de kan hamle opp med europatoppen i håndball. Spillerne hentet nesten opp hele Siofoks forsprang fra første omgang. Det ble ettmålstap, men avslutningen viste at Storhamar har noe å gjøre i det gode selskap. Ellen Marie Folkvord spilte en god kamp i Heid Løkes fravær og satte inn åtte mål.

Europa har gitt mersmak og vi satser på nytt neste sesong. Nå skal vi ha fullt fokus på Eliteserien.

Sifofok møter Viborg i semifinalen. I den andre semifinalen møtes Team Esbjerg og Herning-Ikast.

HER kan du se alle resultatene fra EHF-cupen.

 

Kampfakta

Siófok – Storhamar 32-31 (23-15). Sammenlagt:63-55
Kvartfinale EHF-cupen, Kamp 2 av 2.

Kiss Szilard Sportcsarnok søndag 10. mars 2019.

Storhamars lag: Stine Liden, Lea Løkke-Øwre, Chana Masson – Malene Aambakk, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Folkvord 8, Kristin Venn 7, Tonje Enkerud 5, Synne Fossheim, Mia Svele 1, Betina Riegelhuth 7, Guro Nestaker 3.

Toppscorer Siófok: Nze Minko 8 mål.

Utvisninger: Storhamar 2×2 min, Siófok ingen.

Dommere: Tatjana Prastalo (BIH) og Vesna Balvan (BIH)

Tilskuere: 1200