Maja Jakobsen (28) forlot Storhamar i 2015. Nå kommer Raufoss-jenta hjem, og skal spille for Storhamar de tre neste sesongene.

Pressemelding, Hamar 15. mars 2019.
Storhamar er meget fornøyd med den nye signeringen. Her får klubben en spiller med internasjonal erfaring fra storklubben Odense og fra det norske landslaget.
Dette sier Jakobsen selv om overgangen: – Etter fire år i Danmark er det på tide å komme hjem. Både jeg og min samboer Eldar gleder oss veldig til å bli en del av Storhamar-familien, som vi har gode minner fra tidligere. Storhamars ambisjoner matcher med mine, og jeg gleder meg til å spille i gult og blått igjen. I tillegg til å få spille på et godt lag får jeg også muligheten til å være tettere på familie og venner. Jeg håper å kunne forsterke laget med min erfaring, og sammen med de andre jentene oppnå klubbens ambisjoner. Vårt neste mål nå er å finne en bolig på Hamar med utsikt over til Toten.
Jakobsen er gravid og har termin i begynnelsen av juli. Hun skal brukes høsten på å trene seg opp igjen.
For ytterligere kommentarer:
Maja Jakobsen, tlf: +4520358590
Trener Arne Senstad, tlf: 92081900
Fakta
Maja Jakobsen
Født: 28. mars 1990
Posisjon: Høyre back
Tidligere klubber: Gjøvik, Byåsen, Storhamar og Odense.