Stortap mot Vipers – men nå skal sølvet vinnes – Storhamar
Elise Skinnehaugen spilte en god andreomgang, men ble helt alene. Foto: Stian Bye Høgsveen

Stortap mot Vipers – men nå skal sølvet vinnes

Det er ingen tvil om at Vipers er Norges beste lag. Toppkampen i Kristiansand søndag endte i stortap.

Et skadeskutt Storhamar reiste til Kristiansand med bare 11 spillere. Da var det heller ikke overraskende at Vipers startet kampen best. Etter drøye 10 minutters spill og 6-2 på tavla, valgte Arne Sensdtad å bruke timeout-kortet. Tempo i returløp og skikkelig bearbeiding i angrep var tema. Det hjalp lite. Vipers satt inn te på rad og Stine Liden kom inn i målet i stedet for Chana Masson. Hun klarte heller ikke å stoppe Vipers. Hjelpen fra forsvaret var heller ikke god nok. Framover slet Storhamar også med å  vinne duellene. Etter drøye 20 minutter ledet Vipers med hele 10 mål (13-3). Resten av omgangen ble også en flau affære der Storhamar var milevis unna sitt beste. Laget manglet fullstendig intensitet og glød. Pauseresultatet ble 18-5.

I andre omgang var det bare snakk om hvor stor Vipers-seieren ville bli. Storhamar viste heller ikke i denne omgangen nok innsats eller vilje til å vise at de kan bedre. Halveis ut i andre omgang ledet Vipers hele 31-9. Arne Senstad brukte sin siste timeout for å se om de kunne pynte litt på resultatet. Det var ikke mange lyspunkt det siste kvarteret heller. Den eneste Storhamar-spilleren som får godkjent etter denne kampen er Elise Skinnehaugen som spilte en god andre omgang.

Men til tross for tap kan det gå mot lysere tider. Hvis Storhamar vinner sine to siste seriekamper mot Skrim (borte 3/4) og Larvik (hjemme 10/4), blir det et historisk sølv til klubben.

Storhamar-jentene lover å gjøre alt for at sølvmedaljene endelig skal komme til Hamar.

Se tabell og resultater fra eliteserien HER!

Vipers – Storhamar 40-18 (18-5)