Storhamar er klare for sin første sluttspillfinale i historien – Storhamar

Storhamar er klare for sin første sluttspillfinale i historien

Storhamar banket Tertnes i den avgjørende semifinalekampen, og møter Vipers i sluttspillfinalen.

Lagene hadde vunnet hver sin kamp og dermed var det duket for den tredje og avgjørende semifinalekampen i sluttspillet i Boligpartner Arena tirsdag kveld.

Tertnes startet best og ledet hele 5-1 etter drøye fem minutters spill. Storhamar svarte og utliknet til 5-5 da det hadde gått 13 minutter og minuttet etter var hjemmelaget i ledelsen for første gang (6-5). Det ble tett og intenst utover i omgangen, men Storhamar skjerpet forsvaret og ledet på det meste med fire mål. Men Tertnes kom tilbake og det var bare to måls forskjell mellom lagene til pause.

Storhamar satte inn de tre første i andre omgang. Forsvarspillet satt enda bedre og 13 minutter ut i omgangen var Storhamar foran med åtte mål (23-15). Da valgte Tertnes å ta timeout. Det hjalp lite. Bare to minutter senere var hjemmelaget ti mål foran. Resten av kampen ble en seiersparade for de gule og blå som lot samtlige få spilletid på slutten. Kampen endte 33-22

Storhamar er dermed klare for den første sluttspillfinalen i klubbens historie.

Finalerunden mot Vipers skal også spilles best av tre kamper.

Storhamar – Tertnes 33-22 (15-13)