Storhamar-trener Senstad om fransk bakspiller: Veldig spennende

 

26-åringen kommer fra Toulouse. Hun har spilt for den franske 1. divisjonsklubben Bourg De Péage Drome Handball og før det HBC Nimes. Lombardo har spilt EHF-cup og vært finalist i Coupe de France og Coupe de la Ligue.

– BRA FART, FIN TEKNIKK

– Hun er en allsidig bakspiller, som kan spille på alle tre plassene bak. Lombardo har bra fart, fin teknikk – og kan spille inn til strek, kjøre gjennombrudd og skyte sjøl. Det jeg har sett av henne på video er veldig lovende. Dette er en veldig allsidig spiller, sier Storhamar-trener Arne Senstad, og fortsetter:

– Jeg har vurdert flere spillere. Lombardo tok initiativet sjøl. Hun ville til Skandinavia for å spille håndball. Vi ble fort enige. Jeg synes dette er en veldig spennende spiller, sier Senstad.

UNGT LAG

Etter at Betina Riegelhuth ble langtidsskadet har Storhamar-treneren lett etter en bakspiller.

– Jeg har lett etter en fysisk spiller som kan stå begge veger. Det har vært vanskelig. Kanskje må vi spille på en litt annen måte kommende sesong, men det skal vi fikse. Vi har et ungt lag, og vi må starte litt på nytt. Per nå er vi litt tynne i stallen. Det blir muligheter for yngre spillere kommende sesong, sier Arne Senstad.

HA INN STREKSPILLER

Storhamar-treneren jobber med å få inn en strekspiller til.

– Vi måtte ha inn en bakspiller med Betina ute – og med tanke på at Maja Jakobsen ikke er kampklar før ved juletider. Nå er det i boks. Nå mangler vi en erstatter for Heidi Løke. Vi er avhengig av å treffe med spillerne nå, sier Storhamar-treneren.

Kilde: h-a.no (https://www.h-a.no/sport/handball/henter-fransk-bakspiller)