21. august 2019

Pressemelding fra Storhamar Håndball Elite

Hovedtrener Arne Senstad informerte klubben mandag ettermiddag om at han er tilbudt jobben som landslagssjef for det polske kvinnelandslaget. Arne Senstad har bedt oss om å vurdere om han kan gis mulighet til å ta på seg denne jobben i tillegg til jobben som hovedtrener i Storhamar Håndball Elite.

Storhamar Håndball Elite har kommet til at klubben ikke ønsker en slik delt løsning. Klubbens ledelse ser at det er positivt for Arne Senstad å få dette tilbudet, men har vurdert konsekvensene for klubben som helhet. Storhamar Håndball Elite vil satse videre, og ønsker at vår hovedtrener har fullt fokus på jobben hos oss for å utvikle spillere, team og klubb videre. Storhamar Håndball Elite kan derfor ikke akseptere et slikt engasjement i tillegg til jobben hos oss.

Hovedtrener Arne Senstad er informert om denne konklusjonen. Storhamar Håndball Elite vil nå rette fokuset på forberedelsene til den viktige seriestarten.

Kontaktpersoner:

Styremedlem Roger Jenssen 97097631