Presenterer ny hovedtrener mandag 30.9.

Endelig er Kamilla Sundmoen tilbake i rollen som daglig leder i Storhamar Håndball Elite. Etter å ha vært i permisjon i 9 måneder og gitt sønnen Mads en god start på livet sammen med resten av familien, har hun nå funnet igjen stolen sin på klubbens kontor. Med stor iver etter å bidra for klubben i sitt hjerte, er hun i full gang med både REMA 1000-ligaen og Europacup. I tillegg er hun veldig opptatt av å ta vare på spillere, støtteapparat, sponsorer og ikke minst supportere.

En av hennes første oppgaver er nå å kunne presentere en ny hovedtrener for klubben. Dette gjøres førstkommende mandag kl. 17:30 i Boligpartner Arena og hun strutter av glede etter å kunne fortelle hvem som nå skal lede laget fremover.

Pressekonferanse og presentasjon av ny hovedtrener i Storhamar Håndball Elite: Mandag 30.9.2019 kl. 17:30 i Boligpartner Arena.