Guro Nestaker har den siste sesongen stått frem som en av bautaene i spillerstallen vår. Med knallhard prikkskyting fra back-plass er hun fryktet av ethvert forsvar i REMA 1000 ligaen.

I dag signerte hun ny kontrakt med Storhamar Håndball Elite og daglig leder Kamilla Sundmoen, for 3 nye år i drakta med nr. 33 på ryggen. Guro takker for tilliten og takker et trofast publikum som kommer for å se henne og resten av laget spille håndball. Hun håper enda flere i Hamar får øyene opp for hvilken idrett som bedrives i Boligpartner Arena, og kommer på kamper utover vinteren. Det blir fantastiske kamper mot gode europeiske lag hvor Guro har en sentral rolle.

«Jeg ønsker å fortsette i Storhamar for jeg har veldig lyst til å være med på prosjektet videre. Det at klubben ønsker å være i toppen samtidig som vi kan utfordre Vipers, og i tillegg komme nærmere og nærmere Champions League, gir meg stor motivasjon og glede.

En annen god grunn til at jeg ønsker å fortsette er at jeg trives veldig godt i Storhamar og ellers på Hamar. Det er ikke så langt unna hjemme på Gjøvik og jeg stortrives med de andre jentene på laget.

Jeg gleder meg veldig til å fortsette i gult og blått!»