Kampene mot Oppsal har en tendens til å bli tette og jevne. Slik så det også ut til å bli i kveld. Det startet litt trått for våre jenter med noe avventende forsvarsspill og få redninger. Oppsals Frida Nåmo Rønning fikk herje fritt fra start og fikk både satt ballen i mål og spilt opp sine medspillere i gode posisjoner. Sakte, men sikkert satte det seg litt bedre bakover og vi gikk til pause med en 17-14 ledelse. Maja hadde en strålende første omgang og er virkelig på gang.

Etter pause ble tempoet skrudd opp flere hakk, og ledelsen økte betydelig utover i omgangen. Tonje fikk mer hjelp av forsvaret og fikk etterhvert mange gode redninger. Dette resulterte også i flere kontringer. Emilie virker ustoppelig om dagen og stoppet i dag på 11 mål.

Det ble etterhvert endel rullering på laget og alle som kom inn fortsatte å løpe inn scoringer. Sluttresultatet ble 40-28 og det siste målet ble satt inn av Anna Mortvedt. Banens beste ble Maja Jakobsen, som viser stadig stigende form. Gledelig også med to debutanter på dagens kamp. Både Susanne Liberg Amundsen og Marie Pettersen Olstad fikk spilletid, og vi gleder oss til å se mer av dem i fremtiden.

Vi klatrer med dette opp på andreplass på tabellen etter at Byåsen gikk på et tap mot Follo. Nå ser vi frem mot neste kamp i E-cupen mot Herning Ikast på søndag.