Europa-eventyret er dessverre over for denne gang. Etter kampen føltes det tomt i hele kroppen både for spillere, trenere og supportere som hadde tatt turen nedover. Helt sikkert for dere her hjemme også. Det var så utrolig nære, men det holdt dessverre ikke. Det var heller ingen hjelp å få fra Herning.

Men vi har ristet av oss skuffelsen og ser fremover til en særdeles spennende innspurt i den hjemlige ligaen. Allerede i kveld venter Tertnes hjemme i Boligpartner Arena.

Vi ligger nå på andreplass à poeng med Byåsen, men med en kamp mindre spilt. Det betyr at vi må vinne i kveld for å ha føringen i kampen om den sølvmedaljen vi så gjerne vil ha. Vi er nødt til å være på hugget i hver eneste kamp fremover, og har ikke råd til å dvele verken ved gamle meritter eller nederlag.

I tillegg til seriespillet ligger det også et sluttspill i tankene. Vi ønsker oss selvfølgelig et best mulig utgangspunkt før det setter i gang, og en andreplass i serien vil være viktig i den forbindelse.

Seks kamper gjenstår. Vi møter som sagt Tertnes hjemme i dag. Allerede lørdag venter Fana på bortebane før vi tar imot Gjerpen hjemme 19.02. Sesongen avsluttes med tre spesielt avgjørende og tøffe kamper mot Vipers, Molde og Byåsen. Det er bare å glede seg til en meget spennende vår.