Vi kom oss så og si helskinnet gjennom denne perioden. – Storhamar

Vi kom oss så og si helskinnet gjennom denne perioden.

Da var kampen mot Gjerpen over. Vi tar en sterk 36-25 seier. 5 min før slutt sto det 36-20 og det er vi veldig fornøyde med. De siste 5 minuttene, ikke fullt så fornøyde… men det bryr vi oss ikke om. Vi er kjempefornøyde med i dag.

Jentene står bra i forsvar, Tonje begynner å stå stabilt godt i målet, også er det ikke tvil om at vi har det raskeste kantparet i Rema 1000 ligaen. Det går rimelig hurtig når de flyr opp og ned på kanten der. Det som det kanskje ikke snakkes så mye om er vår bølge 2. Når spesielt Tonje Enkerud setter opp tempoet og Mia, Maja og Elise strør gode pasninger er det ikke mange lag som står imot oss. Dette var det mange eksempler på i kveld. Tror dette var en pen kamp for den nøytrale håndballelsker.

Vi har nå kommet oss gjennom gjennom vinterperioden på en god måte. Resultatene har vært veldig gode, men det har nok slitt litt på jentene. Den siste uka har det vært sykdom og slitne kropper. Noen av jentene har hatt styrt belastning pga småskader. Det var blant annet derfor Maja ikke spilte i dag, men det er ingen fare med neste uke.


TUSEN TAKK for at det kom så mange i hallen i dag! Det er fremgang. Det betyr at både vi og dere gjør noe rett. Som det sies før kampen: «sammen er vi sterke»
Nå tar vi oss en langhelg, før vi fortsetter kampen om å ta sølvet.


Vi snakkes
Espen