Når vi går inn i sesonginnspurten av Rema 1000-ligaen er det fortsatt full kamp om sølv- og bronsemedaljene. Sølvet står mellom våre egne jenter i Storhamar og et Byåsen som til tross for et ungt lag har prestert meget godt. I teorien kan både Tertnes og Molde ha mulighet på bronsemedalje, men da skal mye gå galt for trønderne. To kamper før slutt ligger Storhamar på sølvplass med 34 poeng. Byåsen følger på tredjeplassen med 28 poeng, men med en kamp mindre spilt.

Kun syltynn teori kan gi Molde bronsemedalje, men til tross for at de selv har små muligheter for å kapre en medalje kan de allikevel bli direkte avgjørende for hvilke lag som ender på andre og tredjeplass. De har nemlig igjen kamper mot både Byåsen og Storhamar.

Allerede i kveld tar Byåsen turen til rosenes by. For de som har et hjerte i blått og gult er dette er meget interessant kamp. Om Byåsen skulle avgi poeng i denne kampen er saken klar. Da vil Storhamar kapre andreplassen i årets Rema 1000-liga før de har spilt sine to siste kamper. Om Byåsen derimot tar seieren i kveld ligger de kun fire poeng bak Storhamar, og vi må leve i spenning frem til onsdag 07.03 da Molde kommer til Boligpartner Arena. Om Molde da klarer å stikke kjepper i hjulene for våre jenter, og stikker av med seieren her, blir det en avgjørende kamp om andreplassen i Trondheim Spektrum i siste serierunde.

Vi følger spent med, og regner med en god kamp mellom to sterke lag.