Storhamar Håndball Elite har gjort endringer i spillerstallen til neste sesong.

Fra før er det kjent at vi har takket Mia Solberg Svele og Anna Mortvedt for innsatsen gjennom flere år. Mia går til danske Nyköbing Falster og Anna skal inn i Forsvaret og er dermed ute av stallen neste sesong.

Takk til Maria og Linn!

Storhamar Håndball Elite ønsker å takke Linn Andresen og Maria Keiserås Haugen for en flott innsats i de gule og blå fargene. Kontraktene utløper og de blir ikke å se i Storhamar-drakt neste sesong. Klubben ønsker dem begge to lykke til videre med håndball-framtiden.

#23 Maria Keiserås Haugen og #14 Linn Andresen

Nye signeringer…

For en tid tilbake mottok Sara Rønningen og Caroline Dammen tilbud fra Storhamar Håndball Elite. Forrige uke signerte de begge. 

Trønderjenta Sara Rønningen (f.1996) har spilt i Oppsal denne sesongen, etter flere år som en sentral spiller for Levanger. Skogn IL var Saras moderklubb.

Caroline Nøkleby Dammen (f.2001) har denne sesongen spilt for Reistad i andre divisjon. Hun har spilt i bydelsklubben Konnerud i Drammen hele sin håndballkarriere, inntil i fjor da hun gikk over til Reistad. Der hun har vært en av de mest sentrale spillere som sikret opprykk til 1 div.

Vår nyansatte trener Kenneth Gabrielsen sier følgende om våre nye signeringer:

Sara har et stort potensial som en toveisspiller. Kommer til å passe godt inn i konseptet vårt kommende sesong. Hun har sin styrke i forsvarsspillet pr nå og hun har høyde og fysikk som holder meget godt i internasjonal håndball. Sara har en rå innstilling og det gjør meg rimelig komfortabel med å få henne inn i laget. 

Caroline kommer til Storhamar som en spiller som er helt ukjent i topphåndballen. Potensialet er i mine øyne meget høyt. Hun har gode kvaliteter i alle spillets faser. Angrepsmessig er hun en god playmaker , har sterk gjennombruddskraft og har flere gode skuddvarianter.  Jeg er rimelig sikker på at Caroline kommer til å bli en meget god elitespiller. Spørsmålet er jo hvordan hun løser overgangen til et mye høyere nivå. Caroline har det som skal til, så jeg blir ikke overrasket om hun tar stegene meget raskt.   

Sara Rønningen
Caroline Nøkleby Dammen

Med de nye signeringene er stallen komplett for neste sesong.