Etter at corona-viruset inntok landet og førte til en brå slutt på årets sesong ble det enkelte utfordringer med tanke på nedrykk og opprykk til neste års Rema 1000-liga. Siden plassene for direkte nedrykk og opprykk allerede var avgjort ble spørsmålet hvordan man skulle løse kvalifiseringen. Nasjonal ledergruppe landet på å tilby Rælingen plass i neste års liga samtidig som Sola beholder sin plass.

Nå er det klart at Rælingen takker ja til plassen, og det blir dermed 13 lag i neste års liga, altså ett lag mer enn tidligere. Det betyr NHF må finne plass i oppsettet til at alle lagene må spille to kamper mer, og antall runder må utvides.

Rælingen skriver på sin egen hjemmeside: «Styret har vurdert tilbudet fra NHF om spill i Rema 1000 ligaen neste sesong og takker ja til dette. Selv om situasjonen som har oppstått verden rundt naturlig nok vil skape utfordringer for RHK og andre må det sportslige tilbudet veie tyngst. Det er dette både spillere, trenere og organisasjonen forøvrig har jobbet for, og vi har derfor, etter styrebehandling på epost, besluttet og takke ja til tilbudet og ser frem til å spille Rema 100 ligaen neste sesong, sier Geir Vestrheim, styreleder i RHK» https://rhk.topphandball.no/