Trine Nielsen, håndballekspert for danske tv2, har sammen med ungdomslandslangstrener Flemming Larsen satt sammen en liste over det de mener er de ti største talentene i verden, født 1999 eller senere. Her finner vi på topp den ekstremt lovende russeren Elena Mikhaylichenko. Hun var på tross av sine kun 18 år kanskje den viktigste russiske spilleren i VM i desember.

Vipers Henny Ella Reistad er å finne på andreplass. Nede på en niendeplass finner vi svært gledelig vår egen Mia Svele. Hun har spilt i klubben siden hun knapt kunne gå, og har nå valgt å fortsette sin karriere i Nykøbing Falster.

Vi gratulerer så mye med velfortjent heder og ønsker henne all mulig lykke til videre i karrieren og håper hun etterhvert tar de siste stegene opp blant verdenseliten.

Se hele listen her: https://sport.tv2.dk/haandbold/2020-04-08-dansker-er-blandt-verdens-ti-stoerste-talenter?fbclid=IwAR1yig1jgvpoy4MbxrAVVJ_VDvU-JLIvmjZDibGA4C5hLI9onlsOsbbyDUY