Ole Christian Kristiansen blir ny fysisk trener for Storhamar Håndball Elite

Ole Christian Kristiansen har de fire siste sesongene vært fysisk ansvarlig for Vipers Kristiansand. Nå har han inngått en avtale med Storhamar Håndball Elite og blir gjenforent med hovedtrener Kenneth Gabrielsen.

Kommentar fra Hovedtrener Kenneth Gabrielsen
Jeg er ekstremt fornøyd med å få Ole Christian med i teamet til Storhamar. Han har alt som skal til for å skape ytterligere utvikling i laget fremover. Vi har kjent hverandre i veldig mange år og Ole Christian var en veldig viktig bidragsyter i Glassverket og Vipers når jeg var trener der. Han ble med meg over til Vipers og det ble fire sesonger på han der.

Ole Christian er ekstremt dyktig på totalen og detaljer i den fysiske jobben, alt i fra kosthold til rå styrke.  Han legger mye jobb ned i hver eneste spiller for å skape utvikling hos den enkelte.

Dette er dermed en meget sterk signering for oss. Jeg er nå veldig tilfreds med å ha et så solid team klart for kommende sesong.