Foran neste sesong har vi også sikret oss underskriften til en ung og lovende bakspiller. Caroline Dammen er født i 2001 og spilte forrige sesong i Reistad. Hun har der vært en sentral spiller i deres opprykksesong. Tidligere har Caroline spilt for Konnerud. Vi har stilt henne noen spørsmål om tiden vi er inne i, og kommende sesong. Det ingen tvil om at hun er klar for nye utfordringer og ytterligere utvikling i en ny klubb og en ny by. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne fremover.

Nå ble det en litt spesiell slutt på sesongen og kanskje derfor en form for oppkjøring en lengre periode. Hva gjør du i denne tiden for å holde gløden og treningsintensiteten oppe?
Hverdagen har virkelig blitt satt på hodet, og jeg har måttet finne meg nye rutiner. Dette har vært viktig for å holde gløden, ikke minst å tenke at man må gjøre det beste ut av denne uvisse tiden. I tillegg var jeg uheldig med ett beinbrudd 1.mars, som satt meg litt ekstra ut av trening. Dette har gjort at treningen hovedsakelig har vært på overkroppen. Denne uken tok jeg endelig av gipsen, og motivasjonen oser ut av ørene på meg. Nå skal jeg gradvis trappe opp intensiteten, så er jeg klar til å «trøkke» til ved sesongstart. Utover dette har jeg hatt hjemmeskole og digital undervisning, som jeg syntes har fungert veldig bra. Som sagt, vi må gjøre det beste ut av dette!

Har du noen tips til øvelser som er fine alene eller sammen med andre?
Ettersom bruddet i beinet har begrenset treningsvariasjonen min en del, har jeg måttet ty til litt andre aktiviteter. Jeg har blant annet jobbet med håndleddet. Dette har vært så enkelt som å sitte med en tung gjenstand i hånda når jeg har sett på TV, og bare rulle med håndleddet. Har du i motsetning til meg muligheten til å løpe, er motbakkeintervaller en favoritt hos meg. Dette kan man kjøre med selskap, men man må huske å holde avstand.

Hva setter du mest pris på i denne perioden, og hva er mest utfordrende?
Det jeg setter mest pris på under denne perioden er helt klart at jeg tilbringer mer tid med familien min. Det har vært quiz over videochat hver fredag, som har gitt oss muligheten til å samle alle sammen av hensyn til tiltakene som er. I tillegg har jeg hatt treningspartner i storesøsteren min, noe jeg har satt stor pris på. Det som har vært mest utfordrende er stengt hall og treningssenter, og den sosiale distanseringen. Det er veldig fint med familien altså, men savner veldig skolehverdagen og alle menneskene jeg vanligvis ville møtt i løpet av en dag.

Regner med du gleder deg til å sette i gang med fellestreninger etter hvert. Hvordan ser du på den kommende sesongen, og hva er forventningene til deg selv og laget?
Slik situasjonen er nå, er det veldig uvisst hvordan sesongen kommer til å se ut. Jeg håper selvfølgelig på at den gjennomføres som planlagt, og at de strenge tiltakene vi har nå vil lette litt etter hvert. Jeg har hørt så mye positivt om Storhamar-supporterne, og jeg har blitt utrolig godt mottatt i kommentarfeltet på Facebook. Dette setter jeg utrolig stor pris på, og det vil være synd om kampene i starten må spilles uten tilskuere. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme til Storhamar, det er ett stort steg for meg. Det er en utfordring jeg ikke kan vente med å ta fatt på, og jeg forventer en stigende utvikling av meg selv.  Det er ett nytt miljø med nye lagvenninner, ett høyere nivå og ett nytt sted. Dette blir bra!
Når det kommer til laget, er det ikke til å legge skjul på at det å være med i medaljekampen er målet. For å være mer spesifikk – GULLET!