Maja kom sterkt tilbake fra fødsel sist sommer. Utover i sesongen kom hun i bedre og bedre form, og etter jul viste hun klasse både i serie og EHF-cup. Den solide skuddarmen ble mer og mer fininnstilt, og den fysiske formen var det ingenting å si på. Vi gledet oss til å se henne i sluttspillet. Nå ble det som kjent ingenting av, men da får vi heller glede oss til å se Maja i toppform fra høsten.

Vi har spurt hva hun gjør nå i den gryende våren, og det går som ventet i trening og tid med familien.

– Nå sist helg var jeg på hytta. Koste meg og gikk på ski. Det blir litt ensformige dager nå under denne coronatiden. Dagene går med til trening, og å være sammen med Theo. Når det gjelder trening så forsøker jeg å variere litt. Det blir løp i skog og i trapper, styrke og skadeforebyggende trening. Jeg forsøker også å kaste litt slik at jeg holder skuddarmen vedlike. Jeg gleder meg veldig til vi kan begynne å spille håndball igjen og at ting normaliserer seg. Jeg savner å trene sammen med jentene på laget og ser frem til ny sesong!