Moa er vår ultimate forsvarskjempe. Hun er relativt ofte å finne i styrkerommet, og er heller ikke den som legger seg bak i feltet ved løpstrening. Vi har spurt hva vår kjære svenske gladjente bedriver tiden med nå når treningssentre og normal fellestrening ikke er mulig.

Till vardags så går jag på skolan, men nu om dagen har jag undervisning på nett. Så blir en del skola innan eksamen i juni! Så dagarna går i att ha föreläsningar och att träna.

När de kommer till träning så blir det lite olika typer av träning. Det blir löpning (långlöp og intervaller) trapplöp, styrka, fotarbete och skadeförebyggande. Det viktigaste i denna perioden är att se till att kroppen är 100% skadefri och återhämtad till att starta en tuff oppkjøring i juni (förhoppningsvis).

Jag glädjer mig så mycket till att spela handboll igen och träffa laget! Att få lov att träna sammen og kunna jobba på att bli ännu bättre! Saknar verkligen tjejerna på laget så otroligt mye! Sen glädjer jag mig till att ting börjar gå tillbaka till det normala och att man snart öppnar gränsen till Sverige så jag kan krama om min familj! Glädjer mig till en ny säsong och till att få lov att spela inför Norges bästa publikum! (Får hoppas vi får lov till det)

Ta hand om varandra!