Det har vært en merkelig vår. Mye usikkerhet, en brå slutt på sesongen, avlyst sluttspill, og mye trening alene uten lagvenninnene. Det har også hersket noe spenning omkring neste sesong. Men nå er det ikke lenge til laget samles igjen, og terminlisten er også her. Vi gleder oss enormt!

Onsdag 02.09 er ventetiden endelig over, og vi starter sesongen 2020/21 på hjemmebane mot Fredrikstad. Det betyr at det blir et nytt gjensyn med vår tidligere assistenttrener Eirik Haugdal. Få dager senere tar vi turen til Larvik, og det er en glede å ønske dem tilbake i Rema 1000-ligaen.

Det er mange godbiter å se frem til også neste år. Blant annet spilles siste kamp før pausen i desember mot fjorårets bronselag Byåsen, og vi håper selvfølgelig at vi er helt der oppe og «nikker» gjennom hele sesongen slik at det fortsatt er spenning og kamp om gullet når vi avslutter hjemme mot Vipers i slutten av mars.

Det er altså bare å komme seg i hallen fra september og følge jentene på vei mot nye milepæler.