Det har vært en lang periode uten håndball. Våre supportere hadde selvfølgelig gledet seg stort til sluttspill etter en solid sesong av jentene våre. Nå ble det ikke slik, men endelig ser det ut til at man så smått kan begynne å planlegge for en ny sesong, som starter opp som normalt 2.september. Vi har fått synspunkter fra noen svært trofaste supportere, som kan fortelle litt hva de har savnet mest og forventninger til neste sesong.

Flere var jo naturlig nok skuffet over manglende sluttspill, selv om avgjørelsen var både riktig og nødvendig. Det ble en brå slutt på året, og en mye lenger pause enn normalt. Savnet av treningskamper, og usikkerhet ift treningsleir denne sommeren blir også nevnt.

I tillegg betyr klubben og laget mye for hver enkelt. En supporter formulerer dette på en måte som viser at det ikke bare er selve spillet som er viktig; «Det jeg savner mest med håndballen er spenninga i sluttspillet og de viktige sluttspillkampene som skulle pågått helt til mai. For meg er sluttspillet sesongens store «happening». Savner selvfølgelig også alle håndballvenner, gleden med å gå på kamper, opplevelsen med å sitte på tribunen og være med å heie jentene til seier! Eller gi dem støtte ved tap. Savner å oppleve alt livet og trøkket i hallen, spesielt på hjemmebane. Savner ellers alt det sosiale som håndballen byr på, og ikke minst kaffegjengen som jeg er så heldig å være en del av. Gleden med å være supporter i Storhamar Håndball Elite er for meg veldig stor, det å møte så mange glade og engasjerte mennesker med samme interesse gir en masse energi! Og ikke minst; man føler seg alltid velkommen og alle er like viktige!

Flere trekker frem «Kaffegjengen» som viktig i deres «supporterliv». Dette er en trofast gjeng som er uvurderlige for klubben. De treffes jevnt og trutt, og dette har det jo blitt mindre av i vår. De savner samholdet og den felles gleden de har over håndballen, og muligheten til å treffes og være sosiale. Det gledes stort over oppmykning av regler og mulighet til å gjenoppta mer normale former for sammenkomster.

Også savner jo selvfølgelig den trofaste supporter trøkket i forsvarsspillet generelt og da kanskje spesielt å se Moa legge enhver spiller kontant i gulvet. Videre nevnes både Tonjes suverene glidninger og gjennombrudd og det enorme overblikket hun har, og det vanvittige tempoet til vingene med blant annet det ypperste av det ypperste av mottak med millimeterpresisjon fra Kristin Venn

Forventningene til kommende sesong har vært litt preget av usikkerheten omkring coronasituasjonen, men nå som det ser ut til å gå mot seriestart som vanlig den 2. sept. så håper og tror supporterne på at jentene fortsetter neste sesong på samme måten som de avsluttet den forrige. Aller høyest rangeres bortekampen mot Vipers, og håpet om lignende prestasjoner er absolutt tilstede.

Det er forventninger til å se et heltent Storhamar, som igjen skal hevde seg helt i toppen av tabellen. Det er knyttet både spenning og store forventninger til Kenneth som ny hovedtrener, og det blir morsomt å se flere nye spillere sammen med de som er med videre.

Noen tør å tro at det i sesongen 2020/2021 skal bli gull i NM, og at vi endelig skal tukte Vipers. Flere tror også på en tettere og mer spennende serie der flere lag vil kjempe i toppen.

Til slutt ønsker både klubben, spillerne og de mest trofaste publikummerne på enda flere tilskuere på hjemmekamper, og at supportergjengen vokser seg enda større.

HEIA STORHAMAR! Evig gul og blå