Det er med stor glede vi kan presentere Kristiane Stormoen som ny Storhamar-spiller. Kristiane kommer fra Tønsberg og er 26 år gammel. Hun har de siste to årene spilt i den svenske klubben Boden. Tidligere har hun lang fartstid også i norsk topphåndball, der hun har spilt 4 sesonger i Stabæk. Hennes moderklubb er Flint Tønsberg, der hun debuterte på A-laget i svært ung alder.

Hun er nå ferdig utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en master fra Universitetet i Oslo. Storhamartrener Kenneth Gabrielsen er svært fornøyd med å få Kristiane til Hamar; «Hun har kvaliteter som passer vårt konsept perfekt. Hun tar med seg sunne, gode verdier samt en rå innstilling ift treningsarbeidet. Vi får en bakspiller som kan bekle både sideback og midtback og har gode kvaliteter i forsvarsspillet. Det som er ekstra spennende er at jeg tror vi får en spiller som vil vokse enormt med å få så gode medspillere rundt seg.

Kristiane selv er godt fornøyd med avtalen. «Jeg er veldig glad for å ha signert for en så ambisiøs og hardtsatsende klubb som Storhamar. Jeg har vært en tur på Hamar på besøk, og fikk et utrolig godt inntrykk av både byen, spillergruppa og alle andre i – og rundt klubben. Det var virkelig en skikkelig god gjeng! Jeg gleder med masse til å flytte oppover og bli en del av Storhamarfamilien. Jeg håper jeg kan bidra til at Storhamar hevder seg også denne sesongen.