I dag ble det klart at vi er seedet blant de som går inn i kvalifiseringsrunde 3 i European League. Det vil i praksis si runde 2, siden den første runden ikke gjennomføres. Det er i år slik at alle lagene kunne plasseres over to runder.

Byåsen er det andre norske laget som er seedet på samme nivå som oss. De to andre norske lagene i denne europacupen, Molde og Tertnes, går inn i runde to. Denne runden vil arrangeres 10/11 oktober mens runde 3 planlegges i november.

Vi gleder oss veldig, og håper på gruppespill også i år. Etter gruppespill arrangeres det kvartfinaler før de fire beste samles i «EHF European League Women Finals», som går av stabelen 8-9. mai.

Se her for full oversikt over alle deltagende lag og ytterligere informasjon: https://www.eurohandball.com/en/news/en/four-teams-for-ehf-european-league-women-group-phase-announced/