Endelig seriestart! Som vi har ventet på dette.
177 dager siden forrige offisielle kamp.
Altfor mange uker i hjemmetrening og en serieåpning som plutselig kom altfor fort.
Oppkjøringsperioden fra Juli til i dag har bare flydd unna.


Hos oss har det skjedd litt siden sist; noen spillere ut og flere spillere inn. Der er vi kraftig i pluss. Vi har også tatt opp noen nye spennende juniorer, så bredden er en helt annen enn sist sesong.
Vi har også ny fysisk trener, og ikke minst ny hovedtrener. Dette betyr at masse nye ting skal innføres, på relativt kort tid. Jentene har vært veldig lærevillige i denne perioden og Kenneth har vært tålmodig utålmodig 🙂

Det skjer mye spennende i klubben nå og vi gleder oss til å vise oss frem. Hvor pent det er i starten kan vi ikke love, men ett lag som gir 100% kan vi garantere.

I dag tar vi i mot en gammel Hamar-favoritt, som nå har hatt ett år på seg i Fredrikstad. Jeg tror Fredrikstad blir en overraskelse i årets sesong og vi skal være påskrudd fra start i kveld, om dette skal gå bra!

Håper dere går på nettet og følger oss der!

Gleder oss til kamp også gleder vi oss til å se dere igjen.

Espen