Da er vi klare for å besøke en gammel storhet. Larvik er tilbake i det gode selskap og sånn skal det være, så lenge den klubben driftes ordentlig.
Dere vil nok ikke kjenne igjen mange spillere der, men på benken vil dere se en gammel storhet. Lene Rantala har kommet inn i trenerteamet, etter at hovedtreneren trakk seg før sesongstart. Ellers består Larvik av mye ungt og lokalt, med noen få innslag av rutine og svensker. Alma i målet kjenner dere jo kanskje til? Hun blir viktig for Larvik.

Våre jenter da? Det var mange som slapp ned skuldrene etter at vi tok 2 poeng i serieåpningen. Torsdag var det håndball for de som spilte minst onsdag, mens de med mye spilletid løftet vekter bak det ene målet, sammen med vår nye fantastiske fys-trener Ole. Eller Elo. Kjært barn har mange navn.

Fredag var det videogjennomgang og en trening med fullt trøkk. På dette videomøtet var det aller mest fokus på oss selv. Det var mye fint å ta tak i etter Fredrikstad kampen og vi syntes det var viktigere enn å se masse på Larvik.
Dere må overhodet ikke tro at Kenneth og jeg selv ikke har sett vår dose med Larvik 🙂 Vi har sett alt de har gjort i oppkjøringen og vi har snakket om hva vi tror kommer, men det er nå sånn at ett trenerskifte uansett vil medføre noen endringer i spillet, selvom de garantert ikke endrer på mye første uken.
Kenneth viste jentene noen klipp i går, men 80% av møtet handlet om oss selv.

Vi gleder oss veldig til å spille i Larvik. Der er det lov med 200 tilskuere, noe det endelig har blitt på Hamar også.

Håper dere følger med på direktesport.no

God fornøyelse

Espen