I kveld ble det skrevet historie, med Storhamar sin første seier i Larvik! Det skal man ikke kimse av.
Årets Larvik lag viser at de har noe på gang igjen.De spiller tydelig og har en klar tanke med spillet sitt. Samtidig var det fascinerende å være i hallen. Man merker en kultur og man merker interessen. Larvik har fortsatt byen i ryggen og det er lov å håpe at noen sponsorer returnerer etterhvert, når de ser at klubben drives på en fornuftig og god måte. Larvik er en sovende kjempe, det tar nok bare litt lang tid å vekke dem ordentlig. Er de et sluttspillag allerede i år? Ja, hvorfor ikke?

Vi selv, er ikke fornøyde med kampen i kveld. Det er det første jeg vil si. Sånn som i dag skal vi ikke se ut. Det kan ikke være sånn at lagene vi nå møter «spiller sin beste kamp på lenge» slik noen både i Fredrikstad og Larvik har sagt. Vi må jobbe og slite for hver eneste ball. Jeg har sagt det ikke kommer til å være pent å se på enda, men litt mer enn det vi viser i dag må vi nesten kreve!

Samtidig er det sånn at vi har vunnet sesongens første 2 kamper og samtidig følt at vi selv har vært vår største motstander. Det må vi sette pris på. Vi kan ikke være så bortskjemte at vi ikke kan glede oss over seier i de 2 første kampene OG ikke minst, klubbens første seier i Larvik!

Jentene trener fantastisk godt og ting ser bra ut. Om alle da stoler på prosessen, vil dette bli kanonbra! Nå får vi si natta. Kampen er sett gjennom og etterarbeidet er gjort.


Håper å se deg i hallen på onsdag! Da møter vi Camilla Herrem og co


Espen