Endelig tillat med litt tilskuere!
Da er det klart for ny kamp i BPA i kveld. Denne gangen får vi lov å ha litt tilskuere inne, og det gleder vi oss voldsomt til. Motstander er Sola, med Camilla Herrem i spissen. Vi møter et lag som ser ut på en helt annen måte enn sist sesong. De har et tydelig konsept i angrepsspillet sitt og har fått en bedre struktur bakover i banen. Steffen Stegavik er ny trener av året og har satt sitt tydelige preg på det Sola laget vi møter.


Vi har trent og forberedt oss godt etter Larvik kampen. Det handler mest av alt om oss selv fortsatt, men litt tid har vi da brukt på Sola. Vi fremstod nok kanskje i overkant misfornøyd etter Larvik kampen. Det er ikke meningen å fremstå arrogante og være misfornøyde med 2 poeng, men jentene vil så gjerne prestere bedre enn vi har gjort så langt. Derfor litt frustrasjon som må ut.  😃


Vi gleder oss til i kveld! Håper å se deg i hallen.
Du som ikke kommer, se kampen på direktesport.no


Espen.