Endelig! Da så Storhamar litt ut som vi skal denne sesongen. Jentene våre fyret på alle sylindere i 1. omgang og løp på alt som var. Moa og Tonje kriget i forsvar og sendte Kristin og Emilie ut på flere løpeturer! Kristin fortsatte storspillet sitt fra Larvik kampen og satte vel den litt mer meriterte venstrekanten på Sola litt i skyggen. Emilie var tilbake igjen og det var godt å se spillegleden hennes.

Det var litt sånn typisk Storhamar oppskrift på denne seieren: Tøft forsvarsspill og gode kontringer, samt bra målvaktsspill. Kontrollert og fin seier. Vi er aldri truet, men så fort vi slipper oss ned i intensitet, er Sola der. De har et veldig spennende lag i år og spiller flott angrepshåndball.


Deilig at det løsnet litt for oss, selvom vi har mye å gå på. Nå venter en god ukes trening, før vi skal til Bergen og møte Fana. Det var virkelig godt å se dere i hallen igjen.

Espen