Ny seier! Fire på rad. – Storhamar

Ny seier! Fire på rad.

Ny seier! Denne ble av det litt spennende slaget. Vi åpner fantastisk og leder 5-0. Forsvaret er tøft og kontring/ankomstspillet sitter. I tillegg står Stine strålende bakover. Hun bidrar sterkt til vår gode start og ender på en redningsprosent på 61 i første omgang!! Angrepsspillet vårt spiller ut Fana hver eneste gang. Det er kun en god Ege Grønlund i målet til Fana som gjør at vi ikke avgjør denne kampen i 1. omgang. Nå begynner dette virkelig se ut slik Kenneth ønsker.

Som sagt, med bedre skyting, hadde dette vært i boks etter 1. omgang. I andre omgang fortsetter egentlig det bra spillet vårt, men målvakta til Fana fortsetter å plukke baller, noe som gjør at jentene våre trekker seg litt og blir feige. I forsvar har vi egentlig full kontroll, men så kommer en av skytterne til Fana litt i siget, noe som plager oss litt. Vi får styr på det etter en stund, men sliter fortsatt med eget angrepsspill. Det er det som gjør denne kampen unødvendig spennende.

Vi tar med oss at vi leder hele kampen og at vi ikke lot oss stresse.