På onsdag tar vi imot Volda i vår første cupkamp for sesongen. Siden lagene fra 2.divisjon og nedover ikke har fått åpnet for fullkontakt før nå, består cupen i år kun av lag fra de to øverste divisjonene. Både Storhamar og Volda skulle ha møtt lag fra lavere divisjoner i forrige runde, og går derfor rett inn i fjerde runde (åttendelsfinale)

Volda ligger etter tre kamper som nummer fire i årets 1.divisjon med to seire og en uavgjort. Vårt eget Storhamar er fortsatt uten poengtap i Rema 1000-ligaen, og håper selvfølgelig å forlenge seiersrekken med avansement i cupen.

Kapteinsteamet Moa Fredriksson og Maja Jakobsen har dette å si før cupeventyret setter i gang; – Endelig er NM i gang. Det er alltid noe spesielt med NM. Vi har nå vært i to finaler på rad og målet er selvfølgelig å spille finale igjen. Klarer vi det kan alt skje. Volda er første hinder på veien. De er et ambisiøst lag så vi trenger å være på topp for å slå dem. Vi gleder oss til å komme i gang.