Videre i NM og toppkamp på onsdag. – Storhamar

Videre i NM og toppkamp på onsdag.

For en uke vi er inne i!
Dette er den mest spennende uka så langt i sesongen! Sist onsdag møtte vi Volda i NM og gikk lett videre til kvartfinalen. I morgen trekkes motstander i Europa Cup kvalifiseringen og på onsdag kommer Molde hit på toppkamp. Dette blir en fin kamp og ikke minst en viktig kamp.


Skal vi være med i medaljekampen og i tillegg være i posisjon til å utfordre Vipers i serien, er det slike kamper vi må vinne. Kenneth «avslørte» det i avisen etter vi hadde møtt Volda, at både han og jeg har nok hatt tankene i Molde en stund. Arbeidet med Molde startet samme kveld som vi slo Rælingen. (Vi var bare en liten svipptur innom Volda)


Og Volda ja… Jeg snakket med kaffegjengen før kampen og sa at jeg nesten garanterte en kjedelig og tett kamp, siden vi møtte ett hardtkjempende 1. divisjonslag. Heldigvis tok jeg helt feil. Vi var aldri truet og fikk det ikke spesielt vanskelig. Vi slapp unna skader og de fleste av de spillerne som normalt står mye, fikk hvilt en del. Jeg ser Volda-leieren uttaler at de er kjempefornøyd og at Storhamar «sikkert regnet med å vinne mye mer» Det er feil. Jeg tar mye heller en slik kamp som dette, enn å vinne med 20/25 mål. Vi fikk en kamp med alle spillere utpå, Lea med spilletid i mål, 2 juniorer med økt selvtillit og en helt fersk junior med sine første minutter og sitt første mål! Dette var rett og slett en jubelkveld for oss. Full uttelling.


Så kommer vi til Molde. På onsdag får vi en stor utfordring. Vi møter ett Molde-lag som har fått sving på sakene etter at Tor Oddvar Moen kom inn. De er gode i alle spillets faser og har masse gode enkeltspillere. Legg spesielt merke til 3 stk Obaidli på dommerkortet. Flinke alle 3, med en stjerne i Anniken. Ellers har de hentet Emilie Christhensen hjem fra Ungarn og Melanie Bak opp fra Frankrike. Det er en solid gjeng som tar turen over til oss. Vi gleder oss veldig til toppkamp og jeg kan love dere en gjeng jenter som er lystne på å vise seg frem. De har trent godt og forberedt seg godt!

Følg med i hallen, på nettet eller på radioen.
God kamp!

Espen