Allerede førstkommende søndag reiser vi nedover til Tønsberg hvor vi møter Tønsberglaget Flint borte i neste serierunde i Rema 1000 ligaen.

Storhamar røk dessverre på et tap i Kvartfinalen mot Sola, men står fremdeles ubeseiret i Rema 1000 ligaen etter en sterk sluttspurt som sikret 2 nye poeng mot Molde i forrige seriekamp. Det nyopprykkede laget Flint Tønsberg spilte også mot Molde i forrige kamp, hvor de tapte 32-25 borte i Molde Arena forrige søndag. Vi ligger som kjent på en 2. plass i årets sesong, mens Flint ligger på 9. plass.

Vi møtte også Flint i forrige sesong, da i semifinalen i NM som endte med en 27-24 seier i våres favør, noe som gav oss en cupfinale billett i fjorårets sesong.

Jentene våres er absolutt motiverte for å gjenskape fjorårets seier, og slå sterkt tilbake etter det skuffende kvartfinaletapet mot Sola. Vi skal gjøre alt vi kan for å reise kjerringa førstkommende søndag mot Flint Tønsberg, og fortsette seiersrekken i Rema 1000 ligaen.