Førstkommende onsdag er det duket for ny fest på Hamar når Bergenslaget Tertnes kommer på besøk. Og det er antagelig tøffere motstand som venter oss denne gangen.

Det er avdekket et ødelagt område på idrettsgulvet i Boligpartner Arena. Vi hadde en befaring på hallgulvet, og det ble bestemt at vi ikke kan spille kamp på gulvet, slik det fremstår nå. Vi har derfor i samarbeid med Hamar Kommune og Norges Håndballforbund fått flyttet kampen til Prestrudhallen. Dette er nok ikke en ulempe for våre jenter som er vandt med å spille der.

Tertnes som kom på 4. plass forrige sesong i Rema 1000 liagen, har hatt en fin åpning på årets sesong, og ligger for øyeblikket på 5. plass. Etter en solid seier borte mot Flint Tønsberg på søndag ligger vi fremdeles på 2. plass i årets sesong, kun målforskjellen bak Kristiansand Vipers som også har vunnet samtlige kamper i år.

Tertnes er en motstander som er godt kjent for oss, og en motstander som vi har hatt mange tøffe oppgjør mot de siste årene. I løpet av fjoråret spilte vi mot Tertnes hele fem ganger. to kamper i ligaen, NM kvartfinale, og to kamper i Europacupen. Hvor hele fire av fem kamper har gått i våres favør.

Bergenslaget kommer sist fra en tett hjemmekamp mot Molde som endte med en knepen Molde seier 22-24 søndag. Det er dermed ingen tvil om at Tertnes kommer til Hamar i sikte mot å slå tilbake og revansjere fjorårets oppgjør mot oss. En kamp som helt sikkert blir en tett og jevn kamp mellom to tøffe lag, men våre jenter er både klare og motiverte til å sende Tertnes tilbake til Bergen med 0 poeng i bagasjen.