Deilig seier mot Tertnes i kveld! Dette ble en god og spesiell kveld. Jeg som er ny på Hamar har bare hørt om atmosfæren i Prestrudhallen. Hamarfolket ble blanke i øynene når de kom inn i hallen, så jeg skjønner at dette var gøy for mange. I dag var det 10 tilskuere(?) der, men det hørtes ut som mange mange fler. Takk til Heimlaga supporterkorps. Skulle vært morsomt å spille for fulle tribuner der.

Jentene har jobbet godt helt siden i sommer, men måten de har stått opp på etter tapet mot Sola har imponert meg. De jobber steintøft på hver eneste trening og på alle våre videomøter. I denne kampen så lugget det litt fremover, men jentene leverer årsbeste i forsvar. Moa var en skikkelig bauta, som rev og slet i Tertnes damene. I første omgang har vi Tertnes på kniven flere ganger, men får ikke satt ballen nok i mål til å drepe kampen. Vi hadde 3 og 4 måls ledelse flere ganger. I denne perioden gjør vi for mange tekniske feil og har for mange skuddbom.

Andre omgang er ganske solid fra vår side. Godt forsvar, Stine og Tonje er bra, gode kontra og bra nok angrepsspill. Men jeg må for egen regning si, jentene har masse å gå på. Det blir gøy når dette løsner.


Tusen takk til alle frivillige, kjærester og samboere av jentene, samt ansatte i Storhamar bredde, for en fantastisk jobb med å få hallen klar! Og til sist, gode tanker til Josefine Intelhus og Josefine Lien i Tertnes, som røk ut med skader i dag. Spesielt Intelhus sin kneskade er jeg redd er langvarig. Vi ønsker dere lykke til og god bedring.

Håper vi ser dere til E-cup kamper om noen uker og at dette ikke var siste kampen i 2020.


Hilsener fra Espen