Det var lenge usikkert om våre kommende kamper i European League mot Alba Fehervar kunne spilles grunnet Covid-19 retningslinjer. Kampene måtte utsettes i første omgang til kommende helg 21 og 22 november, i påvente av å få godkjent protokoll fra Norges Håndballforbund som gjør det mulig at kampene kan gjennomføres.

Vi har nå fått godkjent vedtaket som omhandler unntak av innreisekarantene, som gjør det mulig at kampene i European League kan gjennomføres til oppsatt tid. Det vil si at førstkommende lørdag 21 og søndag 22. november blir det håndballfest på Hamar når ungarske Alba Fehervar kommer til Boligpartner Arena.

På grunn av hensyn til smittevern, må dessverre kampene spilles uten publikum. Men begge kampene vil bli sendt direkte på H-A TV. Kampene både lørdag og søndag blir spilt kl. 16.00, og sendes direkte på HATV.

Kampene vil ha norske delegater og finske dommere. Vi gleder oss til kamp!