Førstkommende onsdag reiser 6 Storhamar jenter på landslagssamling i Kristiansand. Norges Håndballforbund tok tidligere ut en tropp til landslagssamling, bestående av EM reserver, og øvrige rekruttlandslagspillere. Maja Jakobsen, Tonje Enkerud, Guro Nestaker, Kristin Venn, Emilie Hovden og Elise Skinnehaugen reiser alle ned til Kristiansand til en samling som avsluttes 3. desember. Forøvrig samme dag som EM laget spiller sin åpningskamp i Danmark.

– Opplegget blir som vanlig tenker vi, med treninger og møter. Og gjøre oss klare i tilfelle A-landslaget trenger oss, sier Guro Nestaker om samlingen som venter.

Det er ingen tvil om at det er en spent Storhamar gjeng, som er stolt over å bli tatt ut på samling.

– Det er selvfølgelig gøy å bli tatt ut på samling. Det er motiverende og betyr at jeg har gjort noe riktig, sier Maja Jakobsen.

– Det er alltid veldig stas og bli tatt ut på samling, så jeg gleder meg, fortsetter Nestaker.

Torsdag 3. desember spiller Norge sin første kamp i EM i Danmark mot Polen. Der er foreløpig ingen av Storhamar spillerne med, men jentene er klare dersom muligheten skulle komme.

– Skulle heller vært i EM troppen enn å være reserve. Føler alt kan skje i dette mesterskapet på grunn av pandemien, så det gjelder å holde seg frisk og klar hvis man får sjansen, Sier Maja Jakobsen.

– Det er selvfølgelig utrolig gøy å være reserve til et mesterskap, det er det man jobber for hele tiden, avslutter Guro Nestaker.

Så gjenstår det å se om vi får se noen av Storhamar jentene i Danmark i løpet av mesterskapet. Vi ønsker alle de seks jentene masse lykke til på kommende landslagssamlingen i Kristiansand.