Caroline Nøkleby Dammen og Storhamar får en verst tenkelig avslutning på året 2020, når Dammen nå er ute med en langvarig skade.

Drammensjenta som kom til Storhamar før årets sesong fra 1. divisjonsklubben Reistad, rakk bare å spille en halv sesong i den gule og blå Storhamar trøya, før hun nå får et lengre skadeavbrekk unna håndballen.

Det var under lørdagens kamp med Storhamar Jenter 20, at Dammen fikk en vridning i kneet. Det 19 år gamle stortalentet har nå fått konstatert avrevet korsbånd, en skade som vil bety at det vil ta lang tid før vi får se henne tilbake igjen på banen.

– 2020 skulle vise seg å være det beste og det værste året mitt. Nå var det korsbåndet som bestemte seg for å dra meg ned fra toppen, Men frykt ikke, klatreturen opp har allerede begynt! Om 1års tid er jeg tilbake på banen med den beste gjengen, skriver Dammen selv på sin Instagram profil.

Avrevet korsbånd er dessverre en kjent skade i håndballsporten, men samtidig en av de skadene som tar lengst tid å lege. Det antas derfor at det vil ta nærmere ett år før Dammen er tilbake igjen på banen.

Dette er en trist nyhet for Storhamar, men enda tristere for Caroline selv som nå må belage seg på et lengre skadeavbrekk.

Vi ønsker Caroline riktig god bedring, og gleder oss til å se henne tilbake igjen på banen!